1. Без спорене с Админи
  Забранено е псуването или споренето с Админи и Гейм Мастъри! Наказва се с блок на акаунта за 3 дена. За заплаха на Админи и Гейм Мастъри блока е завинаги.

  2. Без реклами
  Забранено е да се рекламират други сървъри. Наказва се с блок на акаунта и IP завинаги.

  3. Без хакове
  Забранено е да ползвате всякакви видове хакове и непознати програми. Наказва се с блок на акаунта и IP завинаги.

  4. Без промени по играта
  Забраненo е да слагате всякакъв вид патчове в Game Client-a си. Наказва се с блок на акаунта и IP завинаги.

  5. Без ползване на бъгове
  Ако намерите бъг в играта или в сайта, сте длъжни да го съобщите на админ в сайта на опцията Контакт с Админ. Ползването и несъобщаването на бъгове ще бъде наказвано с блокиране на акаунта.

  6. Без trade измами
  Забранени са trade измамите. Правете снимки винаги когато правите сделки. Наказва се по преценка на Админ.

  7. Без бягане от Guild War
  Забранено е да бягате от Guild War ако някой ви избяга от war направевте Screen Shot и се оплачете на Админ. Наказва се с бан на героя за 3 дена.

  8. Без крадене на предмети и герои
  Забранено е да крадете предмети и герои. Не си давайте паролата на никой! Като си давате паролата на някой или купувате акаунт го правите на собствен риск. Ние не носим отговорност за ограбени акаунти и сменени пароли, но ще помогнем ако някой ви е ограбил. Крадеца ще бъде наказан с блок на акаунта за 3 дена или повече.

  9. Не връщаме Fail-нати предмети
  Не се връщат предмети, които сте Fail-нали в машината. Например докато сте въртяли предмети за +10/+11 и не е станало успешно въртенето. Нямате право да пишете или да се оплаквате на админ за такива предмети и няма да ви се върнат.

  10. Не връщаме подарени предмети
  Не се връщат предмети, които сте подарили на играчи. Нямате право да пишете на админ за такива предмети и няма да ви се върнат.

  11. Не се представяй за админ
  Забранено е да се представяте за Админ, Гейм Мастър или техен приятел. Наказва се с блок на акаунта за 3 дена.

  12. Без заплахи с бан
  Забранени са заплахите с бан. Ако някой е нарушил правилата е разрешено да му се каже че ще бъде баннат зареди това че ги е нарушил. Наказва се с блок на акаунта за 3 дена.

  13. Без обиди на POST
  Забранено е да дразните, обиждате или псувате някой с POST съобщение. Наказва се с бан на героя или POST-а за 3 дена.

  14. Без обиди в Lorencia града
  Забранено е да дразните, обиждате или псувате някой в Lorencia града или до града на нормални съобщения - само около Lorencia safe зоната. Псуването на други места и градове е разрешено (например в davias и noria града е разрешено). Наказва се с бан на героя или POST-а за 3 дена.

  15. Без кълнене
  Забранено е да се кълне на всякакъв вид съобщения (лични съобщения, нормален чат, post чат, guild чат, party чат). Например съобщения като - Да умреш от рак, Да умреш в мъки, Куче умрело, Майка ти да се разболее от рак, Майка ти да умре или да се разплаче, Мама ти умрела, да ти еба майката в гроба ще доведат до бан, както и всички синоними на тези думи, примерно: майка ти да ритне букета. Не се бан-ва за съобщения само като: умирай, защото може да имат впредвид да умреш в играта. Наказва се с блок на акаунта за 4 дена.

  16. Без спам на POST
  Забранено е спаменето на POST. Ползвате личен чат за да си пишете с някой а не POST. Наказва се с бан на POST-а за 4 дена.

  17. Без trade на Евент
  Забранено е даването на /trade или /party на опонента ви по време на PK Евент. Наказва се с изгонване.

  18. Без расизмът
  Расизмът или дискриминацията ще доведат до бан. Например да наричате някой циганин или мангал. Наказва се с блок на акаунта за 3 дена.

  19. Без крадене на nick
  Забранено е да крадете nick-ове на други играчи. Ако се оплачат името ви ще бъде сменено или героя изтрит.

  20. Без лъжи за сървъра
  Забранено е говоренето на лъжи с цел да се навреди на сървъра. Например да казвате че на някой са му add-нати предмети или статс.
  Забранено е дори да се шегувате с това че някой е адд-нат.
  Нямаме никакъв интерес да добавяме предмети, статс, ресове или други неща на играчи.
  Някои хора разполагат с повече време за игра или са изкарали късмет с откриването на предмети, не са add-нати!
  Наказва се с бан на акаунта за 2 седмици или повече.

  21. Без разкриване на GM-та които играят
  Някои GM-та играят с лични герои в сървъра, ако разберете кой е личния герой на някое GM е забранено да го казвате на никой!
  Дори да сте го разбрали от някой друг играч и го кажете на някой пак ще бъдете баннати.
  Ако някой ви каже, че някой е GM трябва да го докладвате на Админ.
  Ако разберете че някой е GM е забранено да казвате дори на него че знаете.
  Забранено е дори да се шегувате, че някой играч е GM.
  Наказва се с бан на акаунта за 2 седмици или повече.

  22. Без продаване на неща за SMS в др. сървъри
  Забранено е да продавате неща (като герои, предмети, кредити, стоки и др.) за СМС-и в други сървъри. Освен ако не са сървъри на Mu BattleZone или Inferno MU. Наказва се с бан на героя за 5 дена.

  23. Без продаване на неща на POST за истински пари
  Забранено да пишете на /post или нормален чат че продавате герои, предмети или неща за инстински пари. Можете само на лично съобщение да пишете че продавате неща за интински пари. Наказва се с бан на героя и POST за 4 дена.

  24. Без продаване на герои на POST
  Забранено да пишете на /post или на нормален чат че продавате герои. Можете да пишете само на лични съобщения и във форума че продавате герои. Наказва се с бан на POST за 4 дена.

  25. При неполучена награда
  Ако някой евент не ви даде наградата трябва да направите Screen Shot на инвентара си точно след като не ви е дало наградата и да го пратите на Админ, иначе наградата няма да ви бъде върната.
  На снимката или видеото, трябва ясно да се вижда дата и час.

  26. Не връщаме непаднали Quest награди
  Възможно е да не ви падне награда от куест. Не връщаме награди които не са паднали.

  27. Без псувни на /keepmsg
  Забранено е да оставяте /keepmsg командата включена със съобщение на което да има каквото и да е псувня. Наказва се с бан на героя за 3 дена.

  28. Без влизане с няколко героя на евенти
  Забранено е 1 човек да влиза с 2 или повече героя в следните евенти:
  Sky Event, Devil Square 4 и Blood Castle 6. Ако видите някой с 2 героя направете снимки и ги пратете на Admin, от опцията Контакт с Админ в сайта. Наказва се с махане на победите и бан на героя за 3 дена.

  29. Без местене на герои с Mass Teleport
  Забранено е да влизате в на някой party-то и да го местите с Mass Teleport без негово желание или докато е AFK. Наказва се с бан на героя за 3 дена.

  30. Без GM Bug
  Ако ви се бъгне героя и другите не могат да ви бият трябва веднага да дадете "Select Server" и да влезете на ново. Забранено е да седите бъгнат. Ако видите някой че е бъгнат му кажете и ако не даде "Select Server" за да се оправи го снимайте, Eпратете снимката на Admin и ще бъде баннат. Наказва се с бан на героя за 3 дена.

 Ако бъдете хванат два или повече пъти да нарушавате правилата, всеки път ще се вдига времето за което ще бъдете бан-ван.

Примерно:
1-вия ще сте баннат за 3 дена
2-рия път ще е за 6 дена
3-тия път ще е за 9 дена
4-тия път ще е за 15 дена
5-тия път ще е завинаги


Ако нарушавате правилата с два различни героя от, пак ще ви бъде вдигано времето на BAN.
Ще знаем че сте вие като проверим IP-тата.Ако нарушавате правилата с муле, ще ви бъде баннат главния герой.Ако видите някой да нарушава правилата направете screen shot, качете го в https://imgur.com/upload и пратете линка със screen shot-a на админ: https://discord.gg/rjrsnphwDYВсеки е длъжен да следи и спазва правилата.
Постоянно се добавят нови правила и се променянит стари, за това е важно да ги четете често.
Ако не си съгласен с някое правило, може да споделиш с нас какво не ти харесва и може да бъде променено.

 EN

 1. No arguing with Admins
  Its forbidden swearing or arguing with Admins or Game Masters! Penalty is account block for 3 days. For threats against Admins or Game Masters the block is forever.

  2. No advertising
  Its forbidden advertising another servers. Penalty is account and IP block forever.

  3. No hacks
  Its forbidden using hacks or another programs in game. Penalty is account and IP block forever.

  4. No Game Changes
  Its forbidden to put any sort of patches in your Game Client. Penalty is account and IP block forever.

  5. No bug exploiting
  If you happen to find a bug in website or in game, your are obligated to report it to an admin in the website option Contact with Admin. Exploiting bugs or not reporting it will be punished with account block.

  6. No trade scams
  Its Forbidden to make trade scams, make screenshots every time when you make deals. It is punished at the discretion of the Admin.

  7. No running in Guild Wars
  Its forbidden to run away from Guild Wars (If someone run away from your war make screenshot and send it to Admin/GM)! Penalty is character ban for 3 days.

  8. No stealing items or characters
  Its forbidden to steal items and characters. Don't give your password to anyone! When you give your password to someone or buy an account, you do so at your own risk. We dont take responsibility for stolen accounts and changed passwords, but we will help if someone has robbed you. The thief will be punished with a block of the account for 3 days or more.

  9. We don't return failed items
  Items that you have failed in the machine will not be returned. For example if you have tried to make item +10/+11 in the Chaos Machine and the combination was not successful. You do not have the right to write or complain to admin about such items.

  10. We don't return gifted items
  Items that you have gifted to players will not be returned. You do not have the right to write to the administrator about such items.

  11. Don't impersonate an admin
  Its forbidden to impersonate as Admin , Game Master, or their friend. Penalty is account block for 3 days.

  12. No threats with Ban
  Its forbidden to threat someone with ban. If someone has broken the rules, and someone tell him he will get banned for breaking the rules, its allowed in this case. Penalty is account block for 3 days.

  13. No insults in POST
  Its forbidden to annoy, swear or insult anyone with POST messages. Penalty is character or POST ban for 3 days.

  14. No insults in Lorencia town
  Its forbidden to annoy, swear or insult anyone at Lorencia town or near town on normal messages (only around Lorencia safe zone). Swearing in other places and maps is allowed (for example in davias and noria towns is allowed). Penalty is character or POST ban for 3 days.

  15. No cursing
  Its forbidden to curse on any type of messages (personal messages, normal chat, post chat, guild chat, party chat). For example messages like - Die of cancer, Die in pain, Dead dog, Your mother will get cancer, Your mother will die or cry, Dead mother/father, Fuck your mother in a grave will lead to ban, as well as all synonyms of these words, for example: your mother to kick the bouquet. We don't ban for messages only like: die, because they may have meant to die in the game. Penalty is account block for 4 days.

  16. No spam at POST
  Its forbidden to spam on POST. Use private messages to chat, not POST. Penalty is character ban for 4 days.

  17. No trade on Event
  Its forbidden to type /party or /trade to your opponent during a PK event.

  18. No racism
  Racism or discrimination will result in a ban. For example, calling someone a gypsy. Penalty is account block for 3 days.

  19. No stealing nick names
  Its forbidden to steal other people nick names. If someone complains your character name will be changed or your character will be deleted.

  20. No lies about the server
  Telling lies to harm the server is prohibited. For example, saying that someone has items or stats added to them.
  It is forbidden to even joke about someone being added.
  We have no interest in adding items, stats, resets or anything else.
  Some people have more time to play or got lucky with finding items, they are not added!

  21. Without disclosing GMs who play
  Some GMs play with personal characters in the server, if you find out who GM's personal character is, it is forbidden to tell anyone!
  Even if you found it out from another player and you tell someone you will still be banned.
  If someone tells you that someone is a GM you should report them to Admin.
  If you find out that someone is a GM it is forbidden to even tell them that you know.
  Even joking about a player being a GM is forbidden.
  Punishable with account ban for 2 weeks or more.

  22. No selling stuff for SMS in other servers
  Its forbidden to sell things (like characters, items, credits, stocks etc.) for SMS in other servers. Unless the other other servers are Mu BattleZone or Inferno MU. Penalty is character ban for 5 days.

  23. No selling stuff on POST for real money
  Its forbidden to write on /post or normal chat that you are selling characters, items or things for real money. You can only write on a personal message that you are selling things for real money. Penalty is character and POST ban for 4 days.

  24. No selling characters on POST
  Its forbidden to write on /post or normal chat that you are selling characters. You can write only on private messages and in the forum that you are selling characters. Penalty is POST ban for 4 days.

  25. If no reward is received
  If an event does not give you the reward you must take a Screen Shot of your inventory right after it did not give you the reward and send it to admin or or the reward will not be returned to you. The date and time must be clearly visible on the photo or video.

  26. We do not return undropped Quest Rewards
  Its possible to complete a quest and your reward to not drop. We dont return rewards of quests that have not dropped.

  27. No swearing on /keepmsg
  Its forbidden to leave /keepmsg command which has any kind of swear word in the message. Penalty is character ban for 3 days.

  28. No logging in with multiple characters at events
  Its forbidden 1 person to enter with 2 or more characters in those events:
  Sky Event, Devil Square 4 и Blood Castle 6. If you see someone with 2 characters, take screen shots and send them to Admin, from the Contact Admin option on the site. Penalty is removing the victories and character ban for 3 days.

  29. No moving characters with Mass Teleport
  Its forbidden to enter someone's party and mass teleport them without their consent or while they are AFK. Penalty is character ban for 3 days.


  30. No GM Bug
  If your character bugs and others can't beat you, you have to immediately click "Select Server" and relog. It is forbidden to stay GM bugged. If you see someone who is bugged, tell him and if he doesn't click "Select Server" to fix it, take a screen shot, send it to Admin and he will be banned. Penalty is character ban for 3 days.

 

 

 

If you are caught two or more times breaking the rules, the time you will be banned for will increase each time.

For example:
the 1st time you are banned for 3 days
the 2nd time will be for 6 days
the 3rd time will be for 9 days
the 4rd time will be for 15 days
the 5th time will be forever


If you break the rules with 2 different characters, your ban time still will be increased. We'll know it's you by checking the IPs.If you break the rules with a mule, your main character will be banned.If you see someone breaking the rules make a screen shot, upload it to https://imgur.com/upload and send a screen shot link to admin here: https://discord.gg/rjrsnphwDY

 

Everyone is obliged to follow and respect the rules.
New rules are constantly being added and old ones are being changed, thats why its important to read them often.
If you don't agree with a rule, you can tell us what you don't like about it and it might get changed.


Do you agree to Rules/TOS ?